Spelers die geinteresseerd zijn in de tafeltennissport hoeven overigens niet direct lid te worden, we hebben een laagdrempelige toetreding.

Je mag als geinteresseerde 3x vrijblijvend komen spelen op de maandagavond.

Vanaf het seizoen 2018/2019 starten we ook met een jeugdavond. Deze is op dinsdagavond.

Stuur dan een mailtje naar info@ttvpoppel.be of neem telefonisch contact op met Luc of Jan (zie clubinfo)

Na die drie keer mag je beslissen om “lid” te worden. Het lidmaatschap bedraagt voor recreanten € 40 en dat is inclusief de bijdrage en verzekering via de VTTL.
Recreant-reserves (die maximaal 3 competitiewedstrijden spelen) betalen € 50 per jaar. De competitiespelers betalen € 75 per jaar.

Het is aan te raden om een eigen batje (palletje) aan te schaffen, dat komt je spel beslist ten goede. Als je louter recreatief op de maandagavonden wilt spelen kun je spelen met een batje van de vereniging. Als je vragen hebt over de aanschaf van een palletje neem dan contact op met onze trainer Koen Aernouts.

Als je aan de competitie deelneemt (als speler of reserve) ben je verplicht om te spelen in het clubtenue. Het TTV Poppel-tenue kun je aanschaffen in de webshop bij Sportcity. De levering is doorgaans binnen 15 werkdagen, je kunt het afhalen bij Sportcity of thuis laten bezorgen.

De contributie dient voor aanvang van het seizoen overgemaakt te worden op rekening BE50 0636 2345 6118